sábado, diciembre 31, 2005

D'aquí a la Fama!

Ei, ja està en marxa la mítica gravació de Nadal a la Pensión Gascón!! Aquest any la cançó triada és la de la Marató, la de "T'estimu a tu, amb tot el cor" (Bé el títol no és aquest però és la tornada). Ja estan repartits els papers, sembla que Arnau Gascón vol tot el protagonisme, i es graba només per donar el tò, però tots sabem que després s'hi quedarà!!! Júlia Juanet desmoralitzada perquè la posen a cantar al mateix nivell que la Rera, la que canta cançons per nens de 3 anys! Gerard Riera, deixa meravellats als espectadors amb el seu cant! (El xaval ho viu). Marc Raventós, que es pensa que està en un grup professonal, no com Dnoumale, he dit professional, perquè vol "harmonitzar" totes les estròfes, però ezo que éz lo que éz? Marta Pamias, sembla que no arriba a tan abaix, és que no sé perquè no li heu potenciat la seva veu tan aguda i tan fina? No fa falta parlar de Pau Gascón, que per les seves dots de cantant, i els seus coneixements, l'any que ve sembla que serà ell qui estarà sentat a la butaca amb el poder dels botonets! Txema Tamayo, que "es el hombre del directo", sorprèn a la sala amb la seva versió: " T'estimo a tu, amb els collons..." Pablo Aranda, que podria anar a cantar amb l'altra també cançons pels de 3 anys! I Pau Vendrell, que dóna un toc... final a la cançó!
Bé, fins aquí la crònica de la jornada crec que no m'he deixat a ningú, i quan la cançó estigui enllestida, posaré aquí un link, perquè tothom la pugui sentir, be, no sé si es pot fer, però jo ho aconseguiré!je je je

1 Comments:

Anonymous Anónimo said...

creieu que podeu afegir algun estribillo pel mig o fer la versio in inglish??? vaaaa tontos... que segur que el marc tbe s'apunta!! I love you with all my heart!!
be, ja direu!!
apa, cuideuvos!

1:02 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home