martes, enero 10, 2006

Algorísmica

Bé, ja que ara tinc aquest espai, que a més és públic, em refereixo accesible per tothom, penso que pot estar bé, fer comentaris de les assignatures que he fet. No tinc idea de fer un comentari de les que he fet altres anys, així que començaré per Algorísmica.
Per començar, dir, que la matèria en sí, no m'interessa gaire, per no dir una altra cosa... (Com era d'esperar els meus comentaris aniran encarats a la part didàctica de les assignatures) Doncs bé, aquest quatrimestre, gràcies a aqesta assignatura, és com si estigués fent 2 matèries de Didàctica, la de Didàctica de les Matemàtiques, on t'ensenyen o et dónen orientacions del que s'ha de fer, o quines linies pots seguir per ser bon professor, i Algorísmica, on t'ensenyen tot el que no s'ha de fer per ser ser bon profesor! Citaré alguns exemples perquè la gent que no hagi tingut la sort de fer l'assignatura aquest quadrimestre, també ho pugui aprendre!!!
  • No parlar en cap idioma en concret.
  • Fer dos versions d'apunts que es contradiguin almenys un cop per pàgina.
  • Ser insolent, i tractar als alumnes d'ignorants.
  • Fer exemples que en comptes d'aclarir, confonguin.
  • A classe passar transparències, i només transparències.
  • A classe, només llegir les transparències en veu alta.
  • Quan es troba un error a les transparències, no apuntar-se'l, ja que així el següent any hi tornarà a haver el mateix error.
  • Característiques concretes d'alguns problemes mostra, que són molt importants en l'assignatura, deixar-los a l'aire, és a dir, en alguns casos posar-los i en altres no, sense seguir un patró, perquè sigui molt més fàcil que els alumnes s'equivoquin.
  • No contestar les preguntes amb un tò normal, sempre deixant en evidència al que pregunta, tant sigui un alumne com un professor ajudant.
  • Donar esperances a principi de curs de fer l'assignatura d'una manera i després fer-la de manera diferent!

Gràcies Senyor Professor per haver-nos ensenyat aquest "Decàleg del mal Professor", potser tu no n'has estat conscient, però als que ens interessa el tema de la Didàctica t'estem molt agraïts!!

Moltes gràcies, de veritat!!!

3 Comments:

Anonymous Anónimo said...

Grandeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, a la mierdaaaa el Diaz. Mira q a mi si q ma encantat la matèria d'aqesta asignatura.
Però gràcies a ell no l'he pogut disfrutar com ara crec q ho podia haver fet.
Si algun dia me'l trobo pel carrer segur q li fare alguna putada, s'ho mereix.
Pep

11:44 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

Algú pot pensar que Hexagerem, però penso que definitivament m'hauria d'haver agafat lògica. Cal dir que tot el que hem après ha estat o per conta nostra o gràcies als companys. Ha estat l'assignatura a la que més hores he dedicat aquest quatrimestre per al final saber que si m'aproben serà per pena. Quina llàstima. Potser el que volen és que ningú més es dediqui a investigar sobre aquestes coses, suposant que aquest parell hi investiguin. T'has deixat de comentar Laureta, per això, el fet que a la guia docent no es contempla el que es realitzarà un exàmen parcial obligatori, el que hi posa és que els problemes setmanals que ens han tornat sense corretgir valen un 35% i el fastuós examen final un 65%. També s'ha de tenir en compte que s'han agafat dues setmanes de vacances per la cara, per no parlar de que venia el professor de problemes o el de teoria quan els hi sortia del rabo sense avisar-nos. Una mostra més de l'absència de respecte que han tingut vers els alumnes.
Us recomano que us mireu la guia docent i flipeu. Jo em sento estafat per aquesta assignatura.
Per últim, si el valencià no és català jo hem puc negar a rebre la classe en un idioma forani als oficials de la meva comunitat autònoma, entitat nacional o polles en vinagre.

3:27 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Dios mio McGraddy, por que eres tan buena? xD. Bueno felicidades por tu página Laura, la acabo de descubrir y me ha encantado, hay secciones realmente interesantes. Bueno, los observadores os preguntareis que que hago aquí la noche antes del examen de análisi complejo. La respuesta es muy sencilla, YA NO AGUANTABA MÁS!aparece la cara del diaz en mis sueños, me persigue con esa horrible sonrisa y me aparecen costes de algorismos aun cuando me quedo medio dormido en el metro. La debacle esta a punto de llegar. Volviendo a la tierra...quiero hacer constar que he aprendido muchísimo éste cuadrimestre, ya sea sobre algorísmica, sobre las personas que hemos pasado muchas horas juntos haciendo problemas o sobre el VALENCIANE. A parte de esto no tengo mucho que decir, solo que le agradezco mucho su decàlogo y el hecho de que su nefasta enseñanza me haya servido para pasar más horas junto a mis amistades, ya fuesen de nueva creación o con cierta historia.

10:39 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home