martes, febrero 21, 2006

Aclariments

A ver Pino, el que em refereixo, es que es una Plasa, que el mes semblant que tenim a Barcelona, es Plasa Reial, pero que te molts mes bars i tots ells tenen terrasa, tambe te una font al mig, pero no te porxos, ni tants borratxos, ni les cantonades fan tanta pudor...je je je. Ricard, podries sortir en la meva defensa, no?
Avui he tornat a tenir curs d'Italia, i sorprenentment, m'agraden molt les classes, ja se que es com una academia i tal, pero tambe es diferent que despres puguis practicar el que aprens al carrer, cosa que no podem fer a BCN!!!!!
Esta plovent, i es una mica trist, tot es gris, i no es pot fer res! Despres he quedat per prendre algo, pero encara no tenim tantes coses montades com tothom explica de l'Erasmus, sera que en realitat no es aixi? No ho se, ja ho veurem. Tinc ganes de comensar les classes, per tenir algo a fer! je je je, qui ho diria!
Ho sento per les parrafades, sense imatges, pero es que nomes hi ha linux, i no se com es monten les coses, ni l'usb, ni la camara ni res de res. A la merda el linux!
Be, dema en teoria sera l'ultima nit d'hotel! Per fi ja s'acaba!!!

4 Comments:

Blogger spin said...

ehhhhhhhhhhhhhh
al linux ni tocarlo.

7:59 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Lauraaaa Lauraaaaa, no me blasfemes, no me blasfemes!!

4:05 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

muerte a linux!!!!!

7:09 p. m.  
Blogger PL said...

Dicen que una vez lo instalas funciona y todo...

3:03 a. m.  

Publicar un comentario

<< Home